بخش مقابله با کلاهبرداری سایبری توسط سازمان سرویس مخفی ایالات متحده ایجاد شده و هدف آن مقابله با جرایم سایبری مرتبط با مسائل مالی است که در چند سال اخیر رشد زیادی هم داشته است. سازمان سرویس مخفی آمریکا روز دهم جولای و بعد از ادغام بخش جرایم الکترونیکی با جرایم مالی در یک شبکه، بخش جدیدی به تشکیلات خود اضافه کرد که نیروی ویژه کلاهبرداری سایبری یا (Cyber Fraud Task Force CFTF) نام دارد.
بنابر اعلام رسمی سازمان سرویس مخفی برای ایجاد نیروی ویژهای برای مبارزه با جرایم سایبری مرتبط با بخش اقتصادی، بیش از دو سال برنامهریزی کرده است تا بخشی خلق کند که با فعالیتهایی مثل حملات باج افزاری، کلاهبرداریهای ایمیلی از کسب و کارها و سرقت آنلاین کارتهای اعتباری مقابله کنند.
(CFTF) زمانی ایجاد شده که بازارهای غیر قانونی کارتهای اعتباری سرقتی و جزئیات بانکی کمپانیها در دارک وب رو به رشد هستند.
نگرانی در رابطه با تراکنش ارز دیجیتال
سازمان سرویس مخفی نگرانیهای خود در رابطه با نقش ارزهای دیجیتالی را در تراکنشهای آنلاین غیر قانونی اعلام کرد و سخنگوی این سازمان در این مورد گفت:
![]()
ارزهای دیجیتال به یکی از اصلیترین ابزار هایی تبدیل شدهاند که مجرمان سودهای غیر قانونی خود را با آن پولشویی میکنند. سازمان سرویس مخفی
اَمیت ناییک، یکی از متخصصین امنیت سایبری در کمپانی PerimeterX (کمپانی فعال در حوزه امنیت اطلاعات) در مصاحبه با وبسایت (Cointelegraph) و در رابطه با راهاندازی این بخش جدید گفت:
![]()
جرایم مالی و جرایم سایبری دو طرف یک سکه هستند. کلاهبرداریهای دیجیتالی و حملههای سایبری مثل سوخت بازارهای دارک وب هستند و به عنوان پرداختهای غیر قانونی به دنیای واقعی راه پیدا میکنند. اینها به کسب و کارها لطمه میزنند و سیستم اقتصادی را ضعیف میکنند. ادغام این دو نیروی ویژه FBI باعث افزایش سرعت انتقال اطلاعات بین این دو بخش میشود و در حمله سریعتر به ریشههای این مشکل مفید هستند. اَمیت ناییک
![]()
ماموریت نیرویهای ویژه کلاهبرداری سایبری، بهبود هماهنگی و انتشار اطلاعات برای تحقیقات راجع به جرایم سایبری مالی است. جرایم سایبری مالی تاثیر زیادی روی سیستم اقتصادی دارند.
سخنگوی سرویس مخفی گفت آمریکا با تهدید بزرگی از جرایم سایبری برون مرزی روبرو شده که مخصوصا سیستم اقتصادی آمریکا را هدف گرفتهاند. اریک کرون، مشاور امنیتی شرکت KnowBe4 (شرکت مشاوره امنیت سایبری) در مصاحبه با (Cointelegraph) گفت:
![]()
این ادغام بخشها خبر خوبیه، چون خیلی از جرایم مالی که این روزا اتفاق میوفته یه بخش سایبری داره و جرایم سایبری هم یه بخش سنتی مثل استفاده از ترفند پولشویی برای از بین بردن رد پول داره. با این ادغام، وقتی جرایم بهم مربوط میشن، بروکراسیها و کاغذ بازیهای اداری خیلی کمتر میشه. با توجه به حجم پول بسیار زیادی که همه ساله سازمانهای آمریکایی به خاطر جرایم سایبری ضرر میبینن، خوبه که دولت آمریکا این قضیه رو جدی گرفته و برای حل مشکل اقدام میکنه. اریک کرون
در تحقیقات جدیدی که توسط وبسایت (Digital Shadows) انجام شد، مشخص شد که بیش از 15 میلیارد اطلاعات هویتی در بازارهای دارکوب وجود دارد که نسبت به 2018 بیش از 300 درصد افزایش یافته. این اطلاعات شامل دادههای ورود به سیستم بانکی، اطلاعات دستیابی به شبکه و حتی اکانتهای سرویسهای اینترنتی مثل نتفلیکس میشوند.
همچنین وبسایت (Cointelegraph) در مقالهای اعلام کرد که تعداد حملههای باجافزاری بین ماههای ژانویه و آپریل در بخشهای عمومی ایالات متحده افزایش یافته است. همچنین محققان اخیرا متوجه شدهاند که تغییر روند قیمت ارزها به خاطر حوادث مختلف، در حال افزایش است.
نظر شما