به گزارش سایت خبررسانی Guardian Australia، سازمان بزرگی در روسیه، پشت پرده تمام کلاهبرداریها، جعل هویتها، اخبار و تبلیغات جعلی در مورد بیتکوین، قرار دارد.
با شدت گرفتن اقدامات غیرقانونی در دنیای ارزهای دیجیتال، این سایت تحقیقات خود را آغاز کرد. پس از تحقیقات متعدد و جمع آوری اطلاعات به این نتیجه رسیدند که سازمانی در مسکو روسیه قرار دارد که فعالیتهای کلاهبرداری بسیاری را پوشش میدهد.
سازمان جهانی کلاهبرداریهای بیتکوین شناسایی شد
همانطور که میدانید Crypto Potato در اوایل ماه اکتبر گزارش داد که رسانههای خبری بزرگ نیز اخبار نادرستی در مورد بیتکوین منتشر کردهاند. Guardian Australia یکی از این رسانههاست. کلاهبرداران نیز با هک کردن حساب افراد معروف این صنعت، به اهداف خود دست مییابند. Dick Smith، هم یکی از قربانیان این ماجراست و سایت گاردین را به شکایت قضایی تهدید کرده است.
اول هفته، گاردین نتیجهگیری خود را از تحقیقاتی که انجام داده منتشر کرد. در این گزارش آمده است که تبلیغات جعلی و نادرستی، در طی دو سال اخیر در چندین وب سایت خبری پخش شده است.
اینگونه تبلیغات و اقدامات مجرمانه با همهگیری بیماری کرونا و قرنطینه خانگی به شدت افزایش یافته است. بر اساس گزارش گاردین، این طرحها از تجارت جهانی کاملاً سازمان یافته که از پنج آدرس در مرکز مسکو استفاده میکنند، سرچشمه میگیرند.
پروفسور دیوید لسی،رئیس امنیت سایبری در دانشگاه Sunshine Coast و مدیر موسسه تحقیقات سایبری و پزشکی قانونی دانشگاه در مورد افزایش چنین کلاهبرداریهایی هشدار داده است. او همچنین از عواقب جبران ناپذیر اینگونه جرایم خبر داد و گفت برخی از قربانیان در طی اینگونه کلاهبرداریها، تمام زندگیشان را از دست میدهند.
استفاده از هویت افراد مطرح به بسیاری از سرمایهگذاران ضرر مالی رساند. یک فرد مستمری بگیر 80 ساله در طی شش هفته بیش از 80،000 دلار ضرر کرد زیرا اطمینان داشت که دیک اسمیت واقعاً پشت تبلیغی که در روزنامه گاردین منتشر شد، قرار دارد.
آیا گوگل میتواند جلوی اینگونه اقدامات را بگیرد؟
خوب است بدانید، گوگل سال گذشته 5000 تبلیغ جعلی را در هر دقیقه حذف کرده است و در مجموع 2.62 میلیارد تبلیغ حذف شدند. با این حال، کلاهبرداران دست از تلاش بر نداشتهاند. سیاستها و قوانین کنونی علیرغم تکامل و بروزرسانی، برای حل این مسئال کافی نیستند.
کلاهبردارن هنگامی که میخواهند یک کشور را مورد هدف قرار دهند، اکثر تبلیغات گوگل را خریداری کرده و افراد معروف و مطرح آن کشور را مورد حمله قرار میدهند. به همین ترتیب میتوانند قوانین گوگل را دور بزنند. از طرف دیگر، از آنجایی که تمام این تبلیغات از سمت گوگل منتشر میشوند، شناسایی تبلیغات جعلی کار بسیار دشواری است.
خبر خوب این است که گاردین استرالیا چند بازار فروش تبلیغات فیک را مسدود کرده و موفق به جلوگیری از نمایش برخی مطالب جعلی در وب سایت خود شده است. بر اساس گزارشات اخیر، مشخص شد که این سازمان مستقر در مسکو، دو جیمیل جداگانه دارد. گوگل نیز در صدد منع فعالیت آنها با استفاده از جیمیلها برآمده است.
نظر شما